Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochody ? GTA SA.

JakeNoluv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Czy da sie zamienic wszytkie samochodzy na raz ?

Chodzi mi zeby nie zamieniac kazdego samochodu osobno bo to duzo czasu a co kilka dni mam formata ...i odnowa... Czy jest jakis mod co zamienia wszytkie samochodzy na rzeczywiste ? prosze o Pomoc

Opublikowano

Witam

1 raz słyszę o takiej pace modów do auta że wszystkie pojazdy zmieniają wygląd.Ale wiem że jest paczka która jest stworzona dla PD czyli policj,w tej pacę znajduje się inny wygląd Heli radiowozów policyjnych wszystkie auta zmieniają wygląd,jeśli byś chciał mogę tego poszukać

POZDRAWIAM

Ghost-Rider-flame-chain.gif
Opublikowano

Ściągasz GTA Parking link: http://gta.net.pl/646,download.html i przez to instalujesz mody (nie będe tłumaczył jak bo jest nawet po polsku) i po prostu jak chcesz odinstalowac to w programie jest funkcja, NIE USUŃ!!! bo dużo ludzi popełnia ten bład, tylko odinstaluj tam zaznaczas mod do odinstalowania i tyle

Może like?

skrillexh.png
Opublikowano

Instalowanie modów za pomocą GTA Parking i SAMI(San Andreas Mod Instaler) jest złe dla gry i lepiej zrobić sobie to samemu za pomocą IMG Tool. Jest bardzo łatwy w obsłudze lecz aby podmienić w nim wszystkie auta trzeba poświęcić troche czasu. Ale masz pewność, że GTA Ci sie nie zrestartuje w połowie gry.

Opublikowano

Ściągasz GTA Parking link: http://gta.net.pl/646,download.html i przez to instalujesz mody (nie będe tłumaczył jak bo jest nawet po polsku) i po prostu jak chcesz odinstalowac to w programie jest funkcja, NIE USUŃ!!! bo dużo ludzi popełnia ten bład, tylko odinstaluj tam zaznaczas mod do odinstalowania i tyle

Może like?

Nie wiem czy kolega jest tepy czy tylko takiego udaje bo nie wiem ... ?; /

Chodzi mi o paczke modow i program jakis przez ktory wgram all na raz

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to można to zrobić w SAMI ale jeżeli nie masz dobrego kompa to GTA bedzie lagować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...